1er BAT llatí i grec

Hola humanistes! ja us heu estrenat en això dels programats… quin estrés que portàveu avui! a la biblio haurem de posar un botafumeiro per dissimular el tuf de tantes neurones cremades. Que no cal esperar el diem ante, que heu d´estudiar quotidie, pásas heméras!

Pel que fa a lo nostre, al labyrinthus trobareu tot lo bàsic i activitats. Heu d´anar a www.xtec.cat després cliqueu a escola oberta, cultura clàssica i al final a mà esquerra està labyrinthus; si voleu llatí aneu al laberint de Roma i si grec, al de Grècia. Al de Roma aneu a latinum i al de Grècia a Gramàtica grega. Per dubtes de darrera hora també teniu el meu messenger.

Apa, que no ni ha per tant, com deia Soló (espero que les de grec recordeu qui és): poder, es pot.

kalinijta

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.